Reddingsteam inhuren?

Tijdens werkzaamheden in besloten ruimtes en op grote hoogte is specialistisch vakwerk essentieel. Ons Emergency Rescue Team is ervaren en getraind en kan 24/7 ingezet worden voor reddingswerkzaamheden.

Reddingsteam van Brandwacht.nl inhuren?

Bij ons kunt u rekenen op gediplomeerd en gecertificeerd veiligheidspersoneel dat reddingen kan uitvoeren in zeer gecompliceerde situaties.

Brandwacht.nl zet het reddingsteam in tijdens de volgende situaties:

  • Wanneer aanwezigen zich in besloten ruimtes bevinden;

  • Bij reddingswerkzaamheden in besloten ruimtes;

  • Als er EHBO verleend dient te worden na een redding of als het belangrijk is dat er EHBO'ers aanwezig zijn bij werkzaamheden;

  • Om de situatie over te dragen aan en te communiceren met de hulpdiensten.

Wilt u direct een Emergency Rescue Team of reddingsteam huren of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Reddingsplan

Ons Emergency Rescue Team zet professioneel materiaal in om zoveel mogelijk veiligheidsrisico’s te beperken of te voorkomen. Van tevoren stellen we een reddingsplan op waarin zoveel mogelijk punten die belangrijk zijn bij een eventuele redding beschreven worden.  Het reddingsplan is een omschrijving waarin duidelijke afspraken worden vastgelegd. 

Besloten ruimtes

In besloten ruimtes is de ruimte om te bewegen beperkt. Er is minder zuurstof en daardoor liggen veiligheidsrisico’s zoals verstikking, bedwelming en op explosies eerder op de loer. In geval van een incident is het van belang dat er een gespecialiseerd ERT / reddingsteam aanwezig is. Op ons kunt u rekenen.

Werkzaamheden op grote hoogte

Ook werkzaamheden op grote hoogte vragen om specialistische vakkennis. Er zijn verschillende risico’s aanwezig voor de veiligheid en gezondheid van personeel. Zo kunnen de gevolgen van een hangtrauma desastreus zijn. Ons Emergency Rescue Team staat 24/7 paraat om te zorgen dat uw mensen gered kunnen worden.

Waarom huurt u een Emergency Rescue Team in?

Het is vaak lastig om besloten ruimtes te betreden. Om uw veiligheidsorganisatie vorm te geven huurt u het ERT van Brandwacht.nl in. Onze Emergency Rescue Team leden beschikken over de juiste expertise en kunnen snel in actie komen. Zij zijn in het bezit van de volgende certificaten en diploma’s:

  • Basisveiligheid VCA;

  • Rijksdiploma Manschap;

  • Gasmeten;

  • Specialistische training voor ERT.

In geval van incidenten doen onze Emergency Rescue Team leden er alles aan om veiligheidsrisico’s te voorkomen of te beperken. Onze leden oefenen regelmatig om hun vaardigheden te onderhouden en adequaat te kunnen handelen.

Wij staan graag voor u klaar met een getraind en gepassioneerd Emergency Rescue Team. Neem contact met ons op.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op