Emergency Rescue Team (ERT)

Wij staan 24/7 voor je klaar met een gespecialiseerd Emergency Rescue Team. Brandwacht.nl waarborgt de veiligheid en kwaliteit van je organisatie tijdens werkzaamheden in besloten ruimtes.

Kies voor Brandwacht.nl

Vinden er op jouw locaties risicovolle werkzaamheden plaats in besloten ruimtes? Dan heeft Brandwacht.nl fire & rescue voor jou een Emergency Rescue Team (ERT) dat stand-by gezet kan worden om reddingen uit te voeren, mocht dat nodig zijn. Wij staan 24/7 voor jou klaar met mensen, middelen en expertise.

Ervaren ERT

De leden van ons Emergency Rescue Team zijn opgeleid tot Confined Space Rescue Operator (CSRO) en sommigen zijn ook opgeleid tot Confined Space Rescue Technician (CSRT). DE CSRT is de teamleider tijdens de inzet. Naast dit speciaal opgeleid team heeft Brandwacht.nl ook de beschikking over professioneel materieel om reddingen uit te voeren. Wij hebben een ERT bus in ons bezit die uitgerust is met alle mogelijke spullen die nodig zouden kunnen zijn om mensen te redden uit besloten ruimtes. Hierbij kan je denken aan: allerlei verschillende lijnen in verschillende lengtes, een driepoot, verschillende brancards, brandblussers, een AED, EHBO middelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en nog meer reddingsmiddelen. 

Reddingsplan voor jouw project

Van tevoren wordt er samen met jou een reddingsplan opgesteld, speciaal gericht op de werkzaamheden die plaats zullen vinden en waarin zoveel mogelijk aspecten ten behoeve van de veiligheid ter plaatse en eventuele reddingen behandeld zullen worden. 

Veiligheid op nummer 1

Een Emergency Rescue Team kan worden ingezet als jouw personeel werkzaam is in een besloten ruimte of als er reddingswerkzaamheden zijn in of uit besloten ruimtes. Wij doen er alles aan om de veiligheid van jouw collega’s te waarborgen. Dankzij uitgebreide training, teamoefeningen en certificaten weten onze Emergency Rescue Team leden wat hen te doen staat bij werkzaamheden in besloten ruimtes. 

24/7 een Emergency Rescue Team paraat?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op